Barion Pixel
Menü Bezárás

Tevékenységek

Tánctanfolyamok

Társastánc tanfolyam

Társastánc

Tanuld meg a táncversenyek fantasztikus táncait! Merülj el a lendületes keringő, a pajkos cha-cha-cha, az érzelmes rumba, a száguldó foxtrott és a többi klasszikus társastánc rejtelmeiben!


Argentin tangó tánctanfolyam

Argentin tangó

Ismerd meg az argentin tangót és éld át a szenvedélyt! A tangó egy ölelés, együtt lélegzés, együtt rezdülés. Klasszikus férfi és női szerepek: tisztelet, bizalom, felelősség és odaadás.

West Coast Swing tánctanfolyam

West Coast Swing

Táncolj slágerlistás zenékre! A West Coast Swing napjaink egyik legszabadabb páros tánca. Bárki számára könnyedén elsajátítható lépések és figurák jellemzik, szórakoztató és kötetlen tánc.


Rocky tánctanfolyam

Rocky

Legyél a parkett ördöge! Pörögj-forogj velünk a swing és Rock’n’Roll zenék magával ragadó ritmusára! Vagány figurákat tanulhatsz, melyek bármelyik buliban megállják a helyüket!

Egyéb szolgáltatásaink

Esküvői táncok

Nyitótánc? Gyertyafény keringő? Meglepetés koreográfia?
Kápráztassátok el a násznépet szuper táncokkal! Segítünk, hogy magabiztosan, személyiségeteknek megfelelő produkciókkal álljatok eléjük!

Szalagavató táncok

Készüljetek velünk a szalagavató bálra! Nyitótánc és osztálytánc koreografálását is vállaljuk! Szuper zenékkel, kreatív ötletekkel készülünk, és bármilyen elképzelést megvalósítunk!

Tánc magánórák

Ha valamiért nem tudsz csoportos órára járni, ha szeretnél személyre szabott tempóban haladni vagy esetleg újabb, még részletesebb technikákat, fortélyokat tanulni egyes táncokról, akkor gyere el magán táncórára!

Céges rendezvények

Ha céges rendezvényt, bált, alapítványi estet, csapatépítő bulit vagy más hasonló eseményt szervezel, akkor remek programlehetőséget kínálunk! Táncos animációk és profi táncbemutatók megrendelhetők.