Barion Pixel
Menü Bezárás

West coast swing tánctanfolyamok

A West Coast Swing (WCS) napaink egyik legszabadabb páros tánca, mely szinte bármilyen 4/4-es zenére táncolható, legyen az funky, pop, rock, blues, R&B, jazz, disco stb. Az éppen aktuális slágerekre ugyanúgy táncolható, mint a 10-20 évvel ezelőtti zenékre.

Bárki számára könnyedén elsajátítható lépések és figurák jellemzik, szórakoztató és kötetlen tánc. A lépések, mozdulatok technikailag könnyen kivitelezhetők, elegáns, nyugodt mozgás jellemzi, így bármely korosztály számára ideális lehet!

Ráadásul, ha már van tapasztalatod más műfajokban, az ott szerzett tudást szinte biztos, hogy itt is kamatoztathatod! Amint megtanultad az alapszabályokat, szereztél egy kis tapasztalatot a stílusjegyeket illetően és rutinszerűen tudod az alap figurákat, már könnyedén a saját kedved szerint formálhatod a táncot!

Fontos jellemzői a zenei interpretáció, az improvizáció és a partnerrel való összhang. Ebben a táncban a vezető (leader) és a követő (follower) egy kötetlen párbeszédet folytatnak, egymást inspirálva, a zenére reagálva formálják mozdulataikat, visszaadva annak hangulatát vagy akár még a szövegét is!

Nincs szükség speciális cipőre vagy öltözékre, akár egy farmer-póló kombináció és egy kényelmes lapos talpú cipő is tökéletes az órákra.

Gyere el és próbáld ki, nem fogod megbánni!

Kezdő west coast swing tánctanfolyam

A kezdő west coast swing tanfolyamon megismerkedünk az alapfigurákkal, megtanuljuk, hogy ezeket hogyan lehet és hogyan érdemes kombinálni, annak érdekében, hogy a tánc szórakoztató és változatos legyen.
Megtanuljuk az alapritmusokat, és különböző gyakorlatok segítségével maradandó tudássá formáljuk az információkat.
Ezek birtokában már bátran részt vehetsz a táncesteken, bulikon, felkérhetsz táncolni kezdő, és ha bátor vagy, haladó táncosokat is!


Haladó west coast swing tánctanfolyam

Az alapfigurák továbbfejlesztése, új kombinációk és új variációk megtanulása vár a haladó west coast swing tanfolyamon!
Itt bővítheted a repertoárodat izgalmas figurákkal, extra mozdulatokkal, fordulatokkal.
Mélyebb technikai elemzés, lépés- és forgástechnika, a vezetés és követés még pontosabb, finomabb értelmezése is ezen a szinten történik.
Ha már magabiztos vagy az alapokat illetően, akkor itt kibontakoztathatod az egyéniséged!


Küldj erről magadnak egy emlékeztetőt vagy oszd meg másokkal is: