Barion Pixel
Menü Bezárás

Tánc magánóra

Ha szeretnél egyéni tempóban, rugalmas időbeosztásban táncolni tanulni, a tánc magánórákat ajánljuk.

Ezeken a magán táncórákon minden figyelmem rád irányul! Az órát teljes mértékben rád, illetve rátok szabom. A számodra megfelelő tempóban haladunk, a céljaidnak és igényeidnek megfelelően. A magán táncórákat közösen egyeztetett időpontban tartjuk, akár hétvégenként is, így kipihenten, frissen tudsz érkezni a táncórára.

Válaszd ezt az óratípust, ha szeretnél elmerülni a tánc rejtelmeiben, szeretnél többet megismerni a választott táncstílusból, csiszolni a meglévő tudásodon, esetleg újabb, részletesebb technikákat, fortélyokat tanulni az egyes táncokról. Sok-sok év tapasztalattal rendelkezem, aktív versenyző vagyok, megszámlálhatatlanul sok magánórán, tréningen és képzésen vettem részt, s a világ legjobb táncosaitól, tanáraitól volt szerencsém tanulni. Használd ezt a tapasztalatot, hogy a saját mozgásod, a táncod, az egyéniséged hatékonyan fejlődhessen!

Ha nem felelnek meg a tánctanfolyam időpontjai, vagy csak egyszerűen nem szeretnél tanfolyamra járni, akkor gyarapítsd magán táncórán a tudásod!

Esetleg ha szeretnél becsatlakozni egy már elindult tánctanfolyam óráiba, de lemaradtál a tanfolyam első pár órájáról, a tánc magánóra remek lehetőség a felzárkózáshoz.

Legyen szó társastáncról, rockyról, argentin tangóról, west coast swingről, salsáról vagy esküvői táncról, a tánc magánóra biztos út a fejlődéshez!

Árpi

Kérj tőlünk ajánlatot!

Töltsd ki az alábbi linken elérhető űrlapot, és röviden foglald össze az ajánlatkérés részleteit.

Küldj erről magadnak egy emlékeztetőt vagy oszd meg másokkal is: