Barion Pixel
Menü Bezárás

Terembérlés

Szeged belvárosában, a Tisza partján két gyönyörű, tágas, felszerelt, igényes, báltermek hangulatát idéző táncteremmel vár a DanceFloor Szeged Tánciskola!

A 2019-ben kialakított tánctermek hatalmas ablakokkal, nagy belmagassággal rendelkeznek. Termeink kifejezetten alkalmasak táncórák, tánccal és mozgással kapcsolatos foglalkozások (pl. pilates, jóga, drámapedagógia stb.) megtartására.
Mindkét terem laminált padló burkolatú, hangosító pulttal és jó minőségű, komplett hangtechnikával felszerelt. Mobil tükrök, díszvilágítás rendelkezésre áll.
Termeink légkondicionálóval és ventillátorokkal is fel vannak szerelve.
A termek egy recepcióval ellátott előtérből nyílnak. Itt helyezkednek el a mosdók is, elkülönítve a férfi és női részleg.
Az emeleten egy női és egy férfi öltöző lett kialakítva a vendégek számára, padokkal és fogasokkal.
A parkolás a tánciskola előtt, a Felső Tisza-parton az út mindkét oldalán lehetséges, közvetlenül a bejárat előtt! (18 óra előtt fizetős!)
Tömegközlekedési csomópont (autóbusz, trolibusz, villamos) kb. 200 méterre található.

INFORMÁCIÓ

Terembérlet iránti érdeklődésedet jelezheted az alábbi űrlapon keresztül [Igénylés leadása],
illetve telefonon is érdeklődhetsz a részletekről:

+36202542029


Nagyterem

A nagyterem mérete 160 négyzetméter. Tágas és világos terem, mely hatalmas ablakokkal és nagy belmagassággal rendelkezik. A terem teljes hosszúságában beépített padozat található.


Kisterem

Kisterem kb. 90 négyzetméter hasznos térrel rendelkezik, Tiszára néző panorámával, tágas ablakokkal, elegáns megjelenéssel!

Hetente több órára történő bérlet, illetve hosszú távú együttműködés esetén egyedi ajánlatot készítünk!

Küldj erről magadnak egy emlékeztetőt vagy oszd meg másokkal is: