Barion Pixel
Menü Bezárás

Társastánc tanfolyamok

Cha-cha-cha, rumba, samba, jive, rocky, angol és bécsi keringő, tangó, foxtrott, disco … csak néhány stílus, mellyel társastánc tanfolyamainkon találkozhatsz.
A kezdő kurzuson megismerkedhetsz a standard és a latin-amerikai táncstílusok alapjaival, majd a közép- és extra haladó órákon bővítheted a tudásod, bonyolultabb figurákat, technikai elemeket tanulhatsz, elmélyülhetsz a táncok finomabb stílusjegyeiben.

Célunk, hogy mindenki olyan tudást szerezzen nálunk, melyben örömét leli és kötöttségektől mentesen használni is tud a tánciskola rendezvényein vagy bármely más táncos eseményen!

Kezdő társastánc tanfolyam

Ha még nem ismered a táncokat, akkor mindenképp a kezdő társastánc kurzusra gyere először. 14-16 alkalom alatt megismered a táncok zenéit, a táncolt ritmusokat, az alapfigurákat, a páros helyzeteket, az alapvető partnering elképzeléseket. Ez elegendő ahhoz, hogy táncos rendezvényeken magabiztosan lépj a táncparkettre, jó érzésekkel, zenével összhangban tudj mozogni.

A kezdő tanfolyam táncai a következők:

 • Angol keringő
 • Cha-cha-cha
 • Foxtrott
 • Boogie
 • A csoport igényeihez szabva tangó, bécsi keringő vagy rumba

Már a kezdő kurzus résztvevőit is biztatjuk, hogy próbálják ki magukat táncestjeinken, hiszen ezek célja az órán tanultak begyakorlása mellet az, hogy jó társaságban, kulturált környezetben, remek szórakozási lehetőséget nyújtson!


Középhaladó társastánc tanfolyam

Ha az alapokkal már tisztában vagy, de szeretnél összetettebb figurákat tanulni, érdekelnek a technikai részletek is, akkor várunk szeretettel a középhaladó társastánc órákon!
Ezen a tanfolyamon bővítjük a korábban már megismert táncok figuraanyagát, így már izgalmasabb és látványosabb mozdulatokat is táncolhatsz.
Megismerkedünk az egyes táncok alapvető technikai elemeivel is, így a lábhasználatot, finomabb kéz- és karmozdulatokat, a test és csípő koordinációját is felfedezzük.
Olyan módszertan szerint tanítunk, mellyel használható tánctudást adunk át, a figurák és mozdulatok egymástól elkülönülnek, így szabadon variálhatók, tovább fejleszthetők és az egyéniségnek megfelelően díszíthetők, hogy lenyűgözhesd tánctudásoddal a táncos események résztvevőit.

A középhaladó társastánc tanfolyam táncai a következők:

 • a kezdő kurzus 4 alap tánca: angol keringő, cha-cha-cha, boogie, foxtrott
 • Rumba
 • Tangó
 • Szamba
 • Slowfox
 • Bécsi keringő

Haladó társastánc tanfolyam

A tánc már az életed része, hozzátartozik a heti rutinodhoz? Érdekel, hogy a táncversenyek résztvevői hogyan csinálják?
A haladó társastánc tanfolyamokon egyre részletesebb, egyre finomabb technikai elképzeléseket gyakorlunk, zenei interpretációt tanulunk és látványos mozdulatokkal egészítjük ki figurakészletünket.
Mindezt természetesen úgy, hogy továbbra is a jókedv és a pozitív élmények határozzák meg az órákat. A kurzus célja, hogy mindenki a saját képességeihez, igényihez mérten kihozhassa magából a maximumot.

A haladó társastánc tanfolyam táncai, a nemzetközi versenytáncból ismert 10 tánc:

 • Latin-amerikai táncok: szamba, cha-cha-cha, rumba, paso doble, jive
 • Standard táncok: angol keringő, tangó, bécsi keringő, slowfox, quickstep
Küldj erről magadnak egy emlékeztetőt vagy oszd meg másokkal is: