Barion Pixel
Menü Bezárás

Esküvői táncoktatás

Nyitó tánc? Gyertyafény keringő? Meglepetés esküvői tánc?
Nem tudod, hogy mit szeretnél?
Vagy épp ellenkezőleg, már pontosan tudod, hogy mit szeretnél a Nagy napon?
A legjobb helyen jársz!

Több mint 10 év tapasztalatával és boldog párok százaival a hátunk mögött várjuk, hogy Neked is segíthessünk. Modern gondolkozású, fiatalos stílusunkkal állunk rendelkezésedre, hogy elkészítsük álmaid koreográfiáját.
Segítünk, hogy megtaláljátok azt a stílust, zenét, táncot, mely igazán hozzátok illik!
Szerintünk a legfontosabb, hogy olyan tánccal álljatok a násznép elé, melyben boldogok lehettek, amelyet mindketten lazán, mosolyogva élhettek át.

Az esküvői tánc magánórákon száz százalékban a Ti igényeiteknek megfelelően haladunk, személyre szabott koreográfiát tanítunk be. Ha van kedvenc zenétek, ami valahogy összeköt benneteket, ami a „Tiétek”, nagy örömmel alkotunk hozzá táncot, bármilyen stílusról is legyen szó!
Az sem baj, ha még nincs ötletetek, mi segítünk a zene kiválasztásában, a zeneszerkesztésben vagy épp apró ötletekkel, melyekkel feldobhatjátok a produkciót!

Ha még nem tudod, hogy a lagziban mikor, mit is „kellene táncolni”, akkor fordulj hozzánk! Segítünk eligazodni a táncok között, s dönteni, hogy Nektek mi lenne a legmegfelelőbb!
Kérés szerint gazdagítjuk a koreográfiát különböző látvány elemekkel, forgásokkal, emelésekkel, pózokkal. Ám a fő szempont mindig is a kényelem marad, mert azt szeretnénk, ha a koreográfia Titeket tükrözne, kényelmes lenne számotokra és örömötöket lelnétek az eltáncolásában.

Az esküvői magán táncórákat előre egyeztetett időpontban tartjuk, saját termeinkben, így nem kell pluszköltséggel számolnotok és az időpont-egyeztetés is könnyebb.
Ha szeretnétek, hogy a lagzi helyszínén is segítsünk az eligazodásban, akkor az utolsó táncóra, előre egyeztetve, kérés szerint, kihelyezhető az esemény helyszínére is.

Árpi

Kérj tőlünk ajánlatot!

Töltsd ki az alábbi linken elérhető űrlapot, és röviden foglald össze az ajánlatkérés részleteit.

Küldj erről magadnak egy emlékeztetőt vagy oszd meg másokkal is: