Menü Bezárás

Esküvői táncoktatás

Nyitó tánc? Gyertyafény keringő? Meglepetés esküvői tánc?
Nem tudod, hogy mit szeretnél?
Vagy épp ellenkezőleg, már pontosan tudod, hogy mit szeretnél a Nagy napon?
A legjobb helyen jársz!

Több mint 10 év tapasztalatával és boldog párok százaival a hátunk mögött várjuk, hogy Neked is segíthessünk. Modern gondolkozású, fiatalos stílusunkkal állunk rendelkezésedre, hogy elkészítsük álmaid koreográfiáját.
Segítünk, hogy megtaláljátok azt a stílust, zenét, táncot, mely igazán hozzátok illik!
Szerintünk a legfontosabb, hogy olyan tánccal álljatok a násznép elé, melyben boldogok lehettek, amelyet mindketten lazán, mosolyogva élhettek át.

Az esküvői tánc magánórákon száz százalékban a Ti igényeiteknek megfelelően haladunk, személyre szabott koreográfiát tanítunk be. Ha van kedvenc zenétek, ami valahogy összeköt benneteket, ami a „Tiétek”, nagy örömmel alkotunk hozzá táncot, bármilyen stílusról is legyen szó!
Az sem baj, ha még nincs ötletetek, mi segítünk a zene kiválasztásában, a zeneszerkesztésben vagy épp apró ötletekkel, melyekkel feldobhatjátok a produkciót!

Ha még nem tudod, hogy a lagziban mikor, mit is „kellene táncolni”, akkor fordulj hozzánk! Segítünk eligazodni a táncok között, s dönteni, hogy Nektek mi lenne a legmegfelelőbb!
Kérés szerint gazdagítjuk a koreográfiát különböző látvány elemekkel, forgásokkal, emelésekkel, pózokkal. Ám a fő szempont mindig is a kényelem marad, mert azt szeretnénk, ha a koreográfia Titeket tükrözne, kényelmes lenne számotokra és örömötöket lelnétek az eltáncolásában.

Az esküvői magán táncórákat előre egyeztetett időpontban tartjuk, saját termeinkben, így nem kell pluszköltséggel számolnotok és az időpont-egyeztetés is könnyebb.
Ha szeretnétek, hogy a lagzi helyszínén is segítsünk az eligazodásban, akkor az utolsó táncóra, előre egyeztetve, kérés szerint, kihelyezhető az esemény helyszínére is.

Rólunk - Árpi és Barbi

Kérj tőlünk ajánlatot!

Töltsd ki az alábbi linken elérhető űrlapot, és röviden foglald össze az ajánlatkérés részleteit.

Küldj erről magadnak egy emlékeztetőt vagy oszd meg másokkal is: