Barion Pixel
Menü Bezárás

Szalagavató tánc tanítás

Minden végzős diák számára fontos esemény a Szalagavató bál, melynek szerves részét képezik az osztályok által előadott táncok. Legyen szó osztály- vagy évfolyamkeringő megtanításáról vagy egy fergeteges osztálytánc elkészítéséről, tapasztalatunkra, képzettségünkre biztosan számíthattok.
Mi segítünk abban, hogy a szalagavató tánc betanulása egy élmény legyen az osztály számára.

Az osztálytáncot, illetve keringőt úgy készítjük el, hogy az tükrözze az osztály történetét és személyiségét. Az osztály ötleteit és zenei elképzeléseit meghallgatva és közösen ötletelve igyekszünk olyan koreográfiákat készíteni, amelyben az egész csapat jól érzi magát. Közösen kidolgozzuk a témát és kiválasztjuk a zenéket, megformáljuk a történetet, majd a mi feladatunk, hogy a megalkossuk hozzá a koreográfiát a háttérmunka során. Lendületes, fiatalos stílusunkkal könnyedén megtaláljuk a közös hangot a csoportokkal, nyitottan és hatékonyan segítjük álmaik produkciójának megvalósulását!

Célunk, hogy közösen egy olyan koreográfiát készítsünk el, amelyet az osztály minden tagja élvezettel táncol el, amellyel tiétek lehet az évfolyam legjobb koreográfiája és amelyet büszkén mutathattok meg a családnak és a barátoknak!

Gyakori probléma, hogy az iskolában nincs szabad terem, ahol a táncórákat kényelmesen meg lehetne tartani, így a produkciók kis tantermekben készülnek és problémás a hatékony munka.
Szükség esetén van lehetőség a táncstúdiónk termeiben készülni a koreográfiákkal!
A táncok megtanulása a bőségesen rendelkezésre álló tér mellett azért is könnyebb, mert jobban rá lehet hangolódni a táncra, nem zavar a csengő, nem leskelődnek az ablakon…

Minden esetben egy részletes megbeszélésen egyeztetünk a csoportokkal az igényeket és a lehetőségeket illetően.
Ha úgy döntöttetek, hogy velünk szeretnétek készülni a szalagavató bálra, akkor mindenképpen tűzzünk ki egy személyes találkozót, hogy megalapozott döntést tudjatok hozni.

Árpi

Kérj tőlünk ajánlatot!

Töltsd ki az alábbi linken elérhető űrlapot, és röviden foglald össze az ajánlatkérés részleteit.

Küldj erről magadnak egy emlékeztetőt vagy oszd meg másokkal is: