Barion Pixel
Menü Bezárás

A legcukibb lánykérés Szegeden – flashmob a DanceFloorral és a Spirittel

flashmob szeged

A Dancefloor Kulturális és Tánc Egyesület táncosai valamint a Spirit Tánc Sport Egyesület versenyzői 2021.08.27-én egy fergeteges flashmobbal adtak keretet egy megható lánykérésnek Szegeden.

A táncosok hatalmas lelkesedéssel és örömmel készültek a nagy eseményre. A koreográfia betanulásához és tökéletesítéséhez rengeteg plusz próba, gyakorlás és kitartás szükségeltetett. A nagy naphoz közeledve szinte minden nap próbáltunk a táncosokkal.

Ezek a próbák még inkább összekovácsolták a táncos közösségünket. Fantasztikus élmény volt átélni a készülődés izgalmát és végül előadni a megtervezett koreográfiát!  

A fellépés óriási sikert aratott. A sok munka meghozta gyümölcsét, hiszen a nagy kérdésre végül egy örömteli, meghatott IGEN érkezett válaszul.

Nagyon megható volt részese lenni ennek a különleges eseménynek. Rengetegen látták a produkciónkat és hatalmas lelkesedéssel fogadtak minket, a tánc végén pedig mind a nézők mind a táncosok nagyon meghatódtak és elérzékenyültek.

Köszönettel tartozunk a táncosainknak, a Spirit TSE csapatának a fotósoknak (Édes Emlék Fotó), videósoknak (Redfocus Films) és mindenkinek, aki segített abban, hogy ez az esemény úgy sikerüljön, ahogyan azt megálmodtuk!

Nagyon büszkék vagyunk a táncosainkra, hiszen mindenki felülmúlta az elvárásainkat!

Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

Árpi&Barbi

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Értesülj első kézből legújabb ingyenes YouTube oktatóvideóinkról, és motiváld magad inspirációs videóinkkal.

Küldj erről magadnak egy emlékeztetőt vagy oszd meg másokkal is: