Barion Pixel
Menü Bezárás

Szombat esti (tánc)láz a DanceFloor Szeged Tánciskolában

Ha kulturált szórakozásra és jó zenékre vágysz, akkor ezt az eseményt Neked találták ki!

Ezeken az esteken a táncé a főszerep. A DanceFloor Szeged Tánciskolában igényes környezetben nyújtunk lehetőséget a szórakozásra kikapcsolódásra, olyan emberek között, akik tudnak táncolni. Nálunk igazi tánctermekben, nagy helyen tudsz szórakozni és táncolni. Mindkét teremben gyönyörű hangulatvilágítással, dekorációval és fantasztikus zenékkel, valamint animációkkal várunk.

Ha egy kicsit elfáradtál, megpihenhetsz a társalgóban, beszélgethetsz, és új embereket ismerhetsz meg. Ezeken a táncesteken a nassolnivalót és folyadékpótlót ugyanis a batyukból tesszük az asztalra. Minden résztvevő hozzon magával egy kis energiapótlót, így senki sem fog étlen-szomjan maradni az este folyamán.Szombat esti táncláz

Táncestjeinken két külön táncteremmel várunk.

Az egyik teremben latinos dallamok (salsa és bachata) várnak, a másikban pedig felcsendülnek a Rock’n’Roll, West Coast Swing, társastánc és argentin tangó zenék.

Természetesen a zenei műfajokat sűrűn váltogatjuk, így mindenki megtalálja a kedvére valót, és garantáltan senki sem fog unatkozni!

A vegyes teremben belepillanthatsz a többi táncos műfajba is és az is lehet, hogy az este folyamán még új lépéseket, táncokat is elsajátíthatsz vagy éppen rátalálhatsz egy olyan táncstílusra, amit eddig még nem próbáltál ki.

Ez az esemény korosztálytól és a tánctudás szintjétől függetlenül mindenki számára nyitott!

Lányok! Ti milyen cipőben szoktatok táncestre menni?

Fiúk! Ti milyen ruhában szoktatok táncestre menni?


Küldj erről magadnak egy emlékeztetőt vagy oszd meg másokkal is: