Barion Pixel
Menü Bezárás

Rólunk

Árpi
ÁrpiDanceFloor Szeged Tánciskola


Engem az a kivételes szerencse ért, hogy táncos családba születtem. Édesanyám és édesapám gyermekkoruk óta magyar néptánccal és hagyományőrzéssel foglalkoznak a mai napig is.
Így tulajdonképpen hamarabb voltam színpadon, minthogy járni tudtam volna…
12 éves koromig a néptánc csoport próbáin és fellépésein fejlődött a táncos énem. Megszámlálhatatlan előadás, minősítő versenyek és különböző szereplések után egy osztálytársam invitálására érkeztem meg az első társastánc tanfolyamra.
Nagyon élveztem az új stílust, könnyedén tanultam meg a lépéseket és imádtam a zenéket. Néhány hónap múlva már részt is vettem az első táncversenyen! Innentől kezdve pedig nem volt megállás.

Fokozatosan megismertem ennek a világnak a szépségeit, egyre többet tanultam, rengeteget versenyeztem, magasabb és magasabb versenyosztályba kerültem.
Egyre többet helyettesítettem az egyesületben, ha valamelyik edző nem tudott órát tartani, majd magánórákat tartottam esküvőre készülőknek és gyerekeknek. Végül úgy 2010 környékén főállásban táncoktatóként kezdtem dolgozni.

2015-től kezdve fantasztikus tanároktól, Németh Pétertől és Lajtai Trixitől tanultam.
Az elmúlt években a kiemelt hazai versenyek (ranglista versenyek és Magyar Bajnokság) mellett leginkább külföldön versenyeztem. Rendszeresen jártam olaszországi és osztrák táncversenyekre, emellett többször megfordultam Szlovéniában, Szlovákiában, Bulgáriában, Szerbiában, Romániában és Németországban is.
Jelenleg heti 18-20 órát töltök egyéni gyakorlással, csoportos órákon veszek részt, magánórákon csiszolom a koreográfiákat az edzőimmel. Heti 3-4 konditermi edzés mellett személyi edzővel is dolgozom, hogy a fizikai állapotom ideális legyen a versenyzéshez.

Tánciskolánk 2017 őszén nyitotta meg kapuit a táncolni vágyó felnőttek előtt. Az volt az álmunk, hogy egy olyan tánciskolát hozzunk létre, ahol minden a táncról szól, ahol mindenki kikapcsolódhat és jól érezheti magát az óráinkon. Küldetésünk, hogy minél több emberrel szerettessük meg a táncot. Szeretnénk megmutatni a hozzánk látogatóknak, hogy mekkora örömöt jelent a zenével összhangban mozogni.

A legfontosabb, hogy a vendégeink jól érezzék magukat a táncóráinkon és minden óra után feltöltődve hagyják el a tánciskolánkat. Igyekszünk mindig logikusan, érthetően elmagyarázni és megmutatni minden figurát.

Számunkra fontosak a miértek! Hiszen a tánc nem csak a lépésekről szól. Fontos számunkra, hogy a tánclépések mellett megismertessük a vendégeinkkel a különböző apróbb fortélyokat, technikákat, amelyek elsajátításával érthetőbbé és könnyebbé, kényelmesebbé válhatnak a tanult mozdulatok. Ezek csak arra szolgálnak, hogy megkönnyítsék a tanulást. Természetes, érthető és egyszerű módon tanítunk, mert fontos, hogy a mozdulatok mindenki számára könnyedén elsajátíthatóak és készség szinten használhatóak legyenek.

Azt szokták mondani, hogy aki azt csinálja, amit szeret, az sosem dolgozik! Pont így érzünk mi is. Imádjuk a táncot és imádjuk tanítani is. Minden táncórát tematikusan felépítve, a vendégekre szabva tartunk meg, mert szeretnénk, ha mindenki könnyedén elsajátítaná a különféle tánclépéseket és táncstílusokat. A munkánkat alázattal és odafigyeléssel végezzük. Számunkra fontos a minőségi táncoktatás!

Várunk szeretettel a DanceFloor Szeged Tánciskolában!
Éld át Te is a tánc örömét!

Amiben számíthatsz ránk

  • Társastánc (latin-amerikai és standard táncok), west coast swing, argentin tangó, rocky, kubai salsa és lady latin tánctanfolyamok
  • Esküvői tánctanfolyam magánórák
  • Hobbi tánc magánórák
  • Szalagavató tánckoreográfiák tanítása
  • Céges rendezvények programjai
  • Fellépések, társastánc bemutatók

Az első lépés a legnehezebb, ezt neked kell megtenned a táncteremig, a többi már sokkal könnyebb, hiszen ott leszünk melletted!

Küldj erről magadnak egy emlékeztetőt vagy oszd meg másokkal is: