Barion Pixel
Menü Bezárás

Így használd a Táncpartner keresőt!

Táncpartner keresés lépésről lépésre

Bemutatjuk néhány lépésben a táncpartner keresőnk felépítését és legfontosabb funkcióit.

Profilkép

Profilok

1. Állítsd be a profilodat!

Regisztrációt követően először be kell állítanod a profilodat. Bemutatkozás, profilkép feltöltése, kapcsolattartási adatok megadása, táncismeret, település megjelölése.

csoportprofil

Csoportok

2. Csatlakozz egy csoporthoz!

Ha kész vagy a profiloddal, máris csatlakozhatsz ahhoz a csoporthoz, amelyik stílushoz táncpartnert keresel. Pl. Társastánc csoport, Salsa csoport, Rocky csoport stb.

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel

3. Vedd fel a kapcsolatot!

A kiválasztott csoportok belül meg tudod nézni a csatlakozott tagokat, valamint a személyes profiljukat. Ha rátaláltál a megfelelő jelöltre, írj neki Messengeren vagy e-mailben.

Adatvédelmi beállítások

Regisztrációt követően az adatvédelmi beállításokat a “Fiókbeállítások” menüpontban találod. Olyan nagyon fontos beállításokat tudsz itt elvégezni, mint például, hogy kik láthatják a profilodat; láthatják-e a többiek, ha épp online vagy; kereshető legyen-e a profilod a neten; valamint azt, hogy szeretnéd-e megjeleníteni a profilodat a táncpartner kereső tagok nyilvános könyvtárában.

Kapcsolattartási adatok megadása

A kapcsolattartási adatok megadása nem kötelező, de ha szeretnéd, hogy kapcsolatba tudjanak lépni veled, akkor mérlegeld, hogy milyen elérhetőségeket szeretnél megadni, hiszen az elérhetőségeid a regisztrált tagok számára hozzáférhetőek. Mi elsősorban a nyilvános Facebook profilod címének megadását javasoljuk, így Messengeren kapcsolatba tudtok lépni. Levelezési címnek kifejezetten táncpartner keresés céljára létrehozott e-mail cím megadását ajánljuk, de saját felelősségre megadhatod a normál e-mail címedet is.

Általános szabályok

Ezeket a szabályokat alaposan tanulmányozd át, mert megszegésük kizárást von maga után!

A Táncpartner Keresőt azért hoztuk létre, hogy könnyebben találjatok magatoknak táncpartnert. A csoportokhoz való csatlakozás feltétele a kölcsönös bizalom, ezért kérjük az alábbi nagyon egyszerű – és sok esetben magától értetődő – szabályok betartását:

  • Csak a saját nevedben (keresztnév magadása) és e-mail címeddel regisztrálhatsz! A regisztrációnál megadott e-mail címedet nem teszi közzé a rendszer, csak a bejelentkezéshez van rá szükséged. Kapcsolattartáshoz külön a profil oldalon lehet e-mail címet vagy Facebook profilt megadni. Kapcsolattartási adatok megadása nélkül is regisztrálhatsz, de ez esetben a tagok nem tudják felvenni veled a kapcsolatot. Később ezt bármikor módosíthatod.
  • Profilkép feltöltése nem kötelező, de ha töltesz fel képet, akkor csak a saját fotódat használd!
  • Tilos az oldalon hirdetés és a kéretlen tartalom megjelenítése, különös tekintettel más szegedi tánciskolák népszerűsítésére!
  • Legyél tisztelettudó és udvarias! Ne használj bántó vagy vulgáris kifejezéseket!
  • Tilos a gyűlöletbeszéd és a megfélemlítés, a tagok zaklatása! Nem megengedett mások faji vagy vallási hovatartozására, kultúrájára, nemi irányultságára, nemére vagy személyére vonatkozó, lealacsonyító hozzászólás.

Bármilyen probléma esetén, kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot a moderátorral!

Küldj erről magadnak egy emlékeztetőt vagy oszd meg másokkal is: